Om oss

Hvem er vi?

Coastal Adventures ble startet i 2018 av en aktiv gjeng som etter utallige turer hadde lyst å dele de flotte opplevelsene våre. Så sånn gikk det til at Eilef, Jonas og Kjetil startet Coastal Adventures AS. 

 

I 2021 etablerte vi Coastal Adventures Ryfylke med base på Utstein Kloster Hotell, og deretter Coastal Adventures Stavanger i juni 2021.


Vi har tatt inn nye samarbeidspartnere og investorer for å styrke videre satsning/ekspansjon. Terje Hauan og Stig Feyling kom inn på eiersiden i starten av 2021 og i sommer kom Cato Østerhus og Joar Gangenes inn på eiersiden.

Vi har en klar ambisjoner om å etablere flere Coastal Adventures avdelinger/selskap langs hele Norges kyst.

I den anledning er vi på jakt etter personer/bedrifter som ønsker å satse sammen med oss. Vi kan stille med litt kapital og masse kompetanse. Vi forventer at du/dere stiller med masse energi/entusiasme og gjerne litt egenkapital!

Ta kontakt om du finner dette spennende. Ta gjerne en god kikk på nettsidene for å se hvilke aktiviteter vi kan tilby. Selvsagt vil man ha lokale tilpasninger.  -> kjetil@coastaladventures.no

Vi har nærmere 30 sertifiserte coasteeringguider, og samarbeider med Mountain Water Experience i England om å tilpasse Coasteering til norske forhold. Vi i tillegg har vi sertifiserte skippere til vår RIB'r, kajakker,  SUP guider og klatreguider.


Coastal Adventures er medlem av National Coasteering Charter (NCC) i Storbritannia, og arbeider aktivt for å gi våre gjester en god og sikker opplevelse.

Vi setter krav til at våre guider er utdannet i henhold til NCC sine retningslinjer, og vi øver jevnlig på både sikkerhetsprosedyrer og god kundebehandling.

Vi har også følgende sertifiseringer som båtførere:
D5L, passasjer - og krisehåndtering, VHF-kurs blant annet.